Lärarapp. till Speedadmin

App’en bygger på en mobilversion av SpeedADMIN. Detta säkrar att ”App’en” kör på alla browser och är på så sätt  oberoende av mobilstyresystem. Windows Phone, IOS eller Android.

På Huvudmenyn är det 8 ikoner.

• Ger tillgång till egna elever, härunder samtal, SMS, elektronisk närvaro samt skapande av anteckningar i samband med undervisning.

• Lärarikonen ger möjligheten för att söka bland skolans lärare. Här kan det ringas samtal och skickas SMS.

• Konsertikonen ger en översikt över kommande konserter. (Ännu inte färdigutvecklad)

• Denna ikon ger möjlighet för att byta till den normala hemsidan med alla funktioner.

• Under nyheter, kan du se de senaste nyheterna för den portal du är associerad till. Nyhetslistan visar emellertid som mest de 10 senaste nyheterna.

• Under informationsmenyn hittar du:
  • Skolans information
  • Översikt över kommande semester och helgdagar för läsåret

• En kort överblick över app'ens funktioner.

• Här kan man logga ut.

Elevikonen:

Första fönstret ger en översikt över egna elever i listform med bokningsupplysningar.

Elektronisk närvaro kan föras längst ut till höger. Nederst på sidan visas olika närvaroorsaker som man kan kolla igenom.

Klicka på ett elevnamn/bokning för att ringa till eleven, skicka SMS och skapa en anteckning.

Notera, att samtal och SMS görs från eget abonnemang.

På anteckningar kan det bifogas filer, bilder och ljud som har spelats in med en smartphone. Eleven kan se dessa anteckningar om de normalt loggar in via PC/Mac.

Lärarikonen:

Om man klickar på lärarikonen får man tillgång till lärarlistan. Man kan ringa ett samtal eller skicka SMS till respektive, genom att klicka på varje lärare.

Notera, att samtal och SMS görs från eget abonnemang.