Checklista webinarie

Det är en bra idé att man testar ljudet på en valfri Youtube-video för att se så att ljudet fungerar innan man kopplar upp sig på ett webinarie.

• Reglering av ljud och upplösningen i själva videon.

• Reglering av ljud på egen PC sker genom att klicka i nedersta högra hörn och klicka på högtalaren.

• Vänsterklick ger möjlighet för att reglera den generella ljudnivån.
  • Högerklick ger ökad möjlighet såsom:

• Ökad reglering av ljudstyrka.

• Vilka uppspelningsenheter ska användas. Högtalare, headsets och liknande.

• Inbyggd felsökningsfunktion.

Här guidas man igenom de olika stegen som kan hjälpa till om man får eventuella ljudproblem.