Saknade betalningar

Felsökningar för saknade betalningar

1. Kontrollera om betalningar inte har uppdaterats genom att trycka på ”Skapa saknade betalningar” på elevens betalnings-flik.
  2. Kontrollera filtret på betalningsfliken (Gällande/Alla). Ställ in det på ”Alla” för att säkerhetsställa att det inte finns en 0 kr som spärrar för ytterligare betalningar.
  3. Kontrollera om det finns en elevtaxa tillagd (inte tilläggstaxa) som spärrar de automatiska betalningarna.
  4. Kontrollera om antal gånger är över 0 gånger på ämnet som saknar betalning.
  5. Kontrollera vilken taxa som är kopplad till ämnet och om denna taxa har aktiva tariffer tillagda.
  6. Kontrollera om periodstart/slut på taxans tariff stämmer överens med elevens start- eller slutdatum.