Grunddata - Ämne

Ämne:

Här är en översikt över alla ämnen i erat Speedadmin, samt möjligheten till att skapa nya. Man kan välja så att man kan redigera översikten, så det blir lätt att ändra Avdelning-Kategori, samt om ämnet ska vara aktivt. Det är också möjligt att se inaktiva ämnen genom att ta bort krysset vid ”Aktiv”.

Undervisningstyp:

Här definieras de olika typer undervisning så som Individuell, Små grupper och Grupper.

Det avgörande för typerna är om det är individuell undervisning eller undervisning i grupp.

Man kan ange ett antal minuter och antal gånger som automatiskt kommer föreslås när en typ tilldelas till ett ämne. Detta är dock inte bindande utan det kan anpassas för varje ämne.

Man har möjlighet för att ge en alternativ text, som visas vid betalning.

Genom att trycka på "+" bredvid antal ämnen får man fram en lista med alla de aktiva och inaktiva ämnen vars gällande typ har använts.