Ny sæson/Gentilmelding

Det vil være hensigtsmæssigt at foretage opdateringerne i følgende rækkefølge:

1. Opret Ny sæson (Stamdata -> Stamdata)
  2. Kopier lærerdata (Stamdata -> Håndtering) + evt. opret nye lærere/deaktivere lærere der slutter
  3. Sammenspil/Link (Stamdata -> Håndtering)
  4. Tilpas undervisningstilbud (Stamdata - Undervisningstilbud)
    • Evt. nye undervisningstilbud
    • Opdatere underkategorier
    • Opdatere beskrivelser
  5. Div anden klargøring der kan gøres senere

Gentilmelding forberedelse

1. Tjek status for Gentilmeldbare fag - (Stamdata – Til- og gentilmeldings indstillinger)
  2. Tilmeldingsfelter – hvilke data skal accepteres når eleven gentilmelder sig (Stamdata – Til- og gentilmeldings indstillinger)
  3. Indstilling for gentilmelding + Gentilmeldings tekster (Stamdata Til- og gentilmeldings indstillinger)
  4. Tjek skabeloner på automatisk udsendte mails (Stamdata - Skabeloner - Speedadmin skabeloner)

Gentilmeldings proces

1. Åben for gentilmelding (Stamdata - (Til- og gentilmeldings indstillinger)
  2. Send email til alle aktive elever + ventelisteelever om gentilmelding - (Lister - Gentilmelding)
  3. 14 dage (valgfrit) før sidste frist – Ryk elever der ikke har reageret - (Lister - Gentilmelding)
  4. Luk gentilmelding - (Til- og gentilmeldings indstillinger)

Udvidet vejledning for ovenstående ses her!