Ny sesong/Re-registrering

Ny sesong opprettelse

Det vil være en god ide å oppdatere i følgende rekkefølge:

1. Opprett Ny sesong (Stamdata -> Stamdata)
  2. Kopier lærerdata (Stamdata -> Håndtering)+ ev. opprett nye lærere/deaktiver lærere som slutter
  3. Grupper/Link (Stamdata -> Håndtering)
  4. Tilpass fag (Stamdata - Fag)
    • nye fag
    • Oppdatere underkategorier
    • Oppdatere beskrivelser
  5. anden klargjøring som kan gjøres senere
    • Sett opp fakturering (kopier rater etc.)
    • Opprett ferieplan (Stamdata - Ferie og helligdager)

Re-registrering forberedelse

1. Undersøk status på fagene som kan re-registreres - (Stamdata – Til- og re-registrering innstillinger)
  2. Påmeldingsfelter – hvilke data skal aksepteres når eleven re-registrerer seg (Stamdata – Påmelding og re-registrerings innstillinger)
  3. Innstilling for re-registrering + re-registrerings tekster (Stamdata Påmelding og re-registrerings innstillinger)
  4. Undersøk malene på automatisk sendt e-post (Stamdata - Mal - Speedadmin maler)

Re-registrerings prosess

1. Aktiver re-registrering (Stamdata - (Påmelding og re-registrerings innstillinger)
  2. Send e-post til alle de aktive elevene + ventelisteelevene om re-registrering - (Lister – Re-registrering)
  3. 14 dager (valgfritt) før siste frist – Minn på de elevene som ikke har reagert - (Lister – Re-registrering)
  4. Deaktiver re-registrering - (Påmelding og re-registrerings innstillinger)