Nem-id miniguide

Login med nem-id

Når du tilgår login skærmen for at indtaste dit brugernavn og kodeord for at logge ind i din speedadmin portal har du også muligheden for at logge på med Nem-id.

For at kunne logge ind med nem-id kræver det at du allerede er registreret i skolens database og at systemet har dig registreret med cpr så der kan oprettes en knytning til dit nem-id login.

1. Start her med at trykke på knappen ”Nemlogin” placeret over felterne med brugernavn og kodeord.
  2. Du vil nu blive taget videre til Nem-id login siderne som starter med at kræve dit Nem-id bruger-id og password (samme som f.eks. netbank)
  3. Herefter indtast den tilsvarende kode fra nøglekortet.

Når koden er korrekt knytter speedadmin din kode op mod din bruger og du loges herefter ind i speedadmin.

Er du ikke oprettet som bruger i skolen er det fordi du ikke har registreret dig endnu eller din bruger ikke oprettet korrekt vil du få følgende fejlbesked: