Betalinger - Ikke godkjente betalinger

I denne oversikten finner du alle betalinger som faller innenfor perioden mellom "Siste fullpris dato" og "Siste dato med betaling" spesifisert på raterne for kontingenterne. Sjekk Stamdata -> Kontingent for å redigere perioden under raterne på de berørte kontingenter.

Eleverne der er startet senere eller stengt før tid må godkjennes i denne oversikten.

VIKTIG! Disse betalingene må godkjennes før disse kan legges til en bokføring.

Felt og funksjoner i denne menu:

Prisfeltet: Her foreslår systemet en pris beregnet på antall ganger eleven har mottatt undervisning og beløpet som er angitt på stamkortet "Pris per leksjon:". Denne prisen er kun for veiledende formål. Rediger eventuelt prisen og godkjenn.

"Godkjenn" -knappen: Her godkjenner du beløpet som er angitt i kolonnen "Pris". Alternativt kan du velge pilen og:

• Sett til 0 kr. Og godkjenn
  • Sett til full pris (beløpet gjelder kvoten). Her er beløpet ennå ikke godkjent.
  • Sett til full pris og godkjenn (beløpet gjelder kvoten på kvoten). Her er beløpet satt og godkjent i samme runde.

Husk!

Du kan bruke kolonnen "Grunn" for å se hva systemets beregning betyr og hvorfor betalingen skal godkjennes.