Nyt support-system

Med glæde og stolthed har vi i det sidste halve år kunne byde mange nye danske og norske kunder velkommen på SpeedADMIN. Denne store vækst samt vores ønske om at kunne udvikle programmet løbende, stiller nye krav til vores support som vi bestræber os på skal være så effektiv og personlig som mulig. Derfor lancere vi pr. d.d. et par tilretninger

Mail der omhandler support-henvendelser bedes fremover sendes til support@speedware.dk

Man vil derefter modtage en mail hvor man bliver tildelt en ”ticket” med et unikt nr. som gør at man nemmere kan følge op på alle henvendelser fra jer. Derudover vil i løbende modtage information om status samt ansvarlig på jeres henvendelser.

Telefon tid til support-henvendelser vil fremover blive:

o   Mandag, onsdag og fredag kl. 9-13

o   Tirsdag og torsdag kl. 9-15

Vi ville ønske at vi kunne nå at svare alle opkald da vi ved at det er ofte er den mest personlige måde at kommunikere på. Men for at minimere jeres spildtid i et telefonrør vil vi anbefale mail-kontakt såfremt dette kan afhjælpe jeres problem. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt, men også i den rækkefølge som de kommer ind. Telefontiden begrænses for at frigive ressourcer til at yde den bedst mulige service.

Problem rapportering i SpeedADMIN vil stadigvæk fungere som tidligere, bortset fra at disse også vil blive registreret som ”tickets” i vores support-system.

Selvhjælp vil i dette "hjælpe forum" blive endnu nemmere. Vi vil løbende opdateret med instruktions film og manualer.

Vi håber meget at disse tiltag vil have en positiv effekt på jeres oplevelse af vores support. Vi tager som altid gerne imod feedback og gode ideer der kan lette jeres dagligdag.