Hjælp, jeg har et spørgsmål, og jeg har brug for et svar

I dette hjælpeforum vil du kunne finde svar på de fleste spørgsmål til brugen af Speedadmin vha. manualer, instruktions film eller mindre artikler. Såfremt du ikke finder et svar her på siden er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os direkte via en af nedenstående mulgheder:

• Mail - send spørgsmål til support@speedware.dk og du vil få en "ticket" hvor du kan følge udviklingen i din henvendelse
  • Telefon - vi har telefontider: Mand. onsd. og fredag kl. 9-13, Tirsdag og torsdag kl. 9-15.
  • Problem rapportering inden i SpeedADMIN (nederst i højre hjørne).