Gentilmeldingen og ny sæson (video)

Du finder her en manual der step-by-step fører dig igennem hvordan du opsætter din nye sæson og (gen)tilmeldingsprocessen. Nederst på siden kan man hente en udvidet vejledning.

Desuden er det muligt nederst på siden at se webinar fra d. 8/3-2017 omkring ny sæson og gentilmelding

Ny sæson oprettelse

Det vil være hensigtsmæssigt at foretage opdateringerne i følgende rækkefølge:

1. Opret Ny sæson (Stamdata - Stamdata)
  2. Kopier lærerdata (Stamdata - Håndtering) + evt. opret nye lærer
  3. Sammenspil/Link (Stamdata – Håndtering)
  4. Evt. Nye/ændrede undervisningstilbud
  5. Div. øvrig klargøring – kan gøres senere
  • Opret ferieplan (Stamdata - Ferie og helligdage)
  • Opsæt fakturering (kopier rater etc.)

Gentilmelding forberedelse

1. Tjek status for Gentilmeldbare fag - (Stamdata – Til- og gentilmeldings indstillinger)
  2. Tilmeldingsfelter – hvilke data skal accepteres når eleven gentilmelder sig (Stamdata – Til- og gentilmeldings indstillinger)
  3. Indstilling for gentilmelding + Gentilmeldings tekster (Stamdata Til- og gentilmeldings indstillinger)
  4. Skabeloner

Gentilmeldings proces

1. Åben for gentilmelding (Stamdata - (Til- og gentilmeldings indstillinger)
  2. Send email til alle aktive elever + ventelisteelever om gentilmelding
  3. 14 dage (valgfrit) før sidste frist – Ryk elever der ikke har reageret
  4. Luk gentilmelding