Nyhed uge 32 - NYT design i Speedadmin + Kursus info

Velkommen tilbage fra sommerferie

Vi håber i har nydt sommerferien og det gode vejr denne sommer har bragt.

I forbindelse med start af ny sæson har vi et par nyheder til jer samt tilbud om kurser:

Nyt design

Mandag d. 18. august vil Speedadmin lancere sit nye design. Menuer og funktioner er som udgangspunkt de samme som tidligere, men udseendet er blevet frisket op og vi har forsøgt at forøge brugervenligheden. Vi håber at i vil bliver glad for det friske pust!

Norge

Kursus

I løbet af september vil vi gerne afholde et antal fælles-kurser rundt omkring i Norge. Kurset vil have fokus på opsætning af betalingssystemet og fakturering i Speedadmin, men der vil også være mulighed for at runde øvrige funktioner samt tips og tricks. Vi foreslår kurser i følgende område såfremt nok tilmeldte:

• Rogaland
  • Hordaland
  • Vest-Agder
  • Møre og Romsdal
  • Nord for Oslo
  • Trondheim-området

For at vi kan lave en optimal planlægning af placering og antal kurser vil vi dog gerne have jeres tilkendegivelse om i ønsker at deltagelse samt evt. forslag til placering og lokaler.

I bedes derfor sende mail senest mandag d. 18. august på mail: info@speedware.dk såfremt kurset har jeres interesse. Tilmelding er ikke bindende før vi har meldt datoer og sted ud. Pris forventes at blive 2.700 Dk.kr. pr. deltager.

Skulle jeres administration eller lærer have et behov for et skræddersyet kursus hos jer, er i naturligvis også velkommen til at kontakte os for et tilbud på dette.

Feide og Id-port

Her til høst har vi den glæde at kunne tilbyde login via Feide og ID-port. Information omkring lancering af funktionen samt pris vil blive udsendt snarest muligt. Vi glæder os til at kunne levere denne løsning til jer.

Danmark

Kursus

Den næste uges tid afholdes kursus med fokus på Betaling. Der er endnu ledige pladser hvis man er hurtig. Se evt. hvor på: Kursus i Betaling Skulle jeres administration eller lærergruppe ønske sig et tilpasset kurset skal i være velkommen til at kontakte os for mulige datoer og pris på info@speedware.dk