Stamdata - (System) - Indstillinger

Indstillinger

Betalings Metode

Her vælges hvilken betalings metode der anvendes.

FI-Kort/Giro nummer:

Her indtastes skolens fi-kort eller giro nummer.

• Fi-kort nummer skal være  8 karakter langt
  • Giro nummer skal være 7 karakter langt

KMD - Dataleverandør ident

Denne ident står på den aftale man har lavet med kommunen fakturerings afdeling. Identen indeholder både tal og bogstaver og er 4 karakter langt.

• F.eks 9EMK

Email afsender

Her kan man oprette forskellige afsendere som kan bruges når superbrugere eller lærer skal sende beskeder.

Det kunne være f.eks skolens offentlige emails adresse. Det vil sige at hvis eleven svarer på en mail, vil den lande i skolens indbakke og ikke lærerens indbakke.

Email/SMS signatur

Email og SMS signatur er generelt for hele skolen, og bliver tilføjet alle emails og SMS'er når de afsendes. Email signaturen kan dog redigeres inden afsendelse.

Standard Underkategorier

Standard underkategorier bliver brugt til at oprette et standard sæt af kategorier som man bruger meget ofte på de forskellige undervisningstilbud.

Disse underkategorier kunne f.eks være en liste over undervisningssteder. På den måde sparer man en masse taste arbejde, når de skal tildeles et undervisningstilbud.

Filer

Leje kontrakt

Her kan man uploade en skabelon som bruges når der udlejes et instrument.

Et eksempel på sådan et dokument kan findes i bunden af denne side.

Lokale skema

Lokale skema'et kan bruges til at hænge op ved lokalet, så man kan se hvad og hvem er der i lokalet

Et eksempel på sådan et dokument kan findes i bunden af denne side.

Billeder

Under fanen billeder, kan du uploade billeder til Speedadmin, som du kan bruge andre steder i systemet. Det er også her at du administrere de billeder du har liggende.

Hvis man ønsker at benytte sit logo i sine mails til både elever og lærere, kan man uploade det til Speedadmin, og herefter kopiere linket til billedet, og indsætte det i sin skabelon, eller signatur.

Det er også her at man uploader det billed, som man ønsker som logo på tilmeldingen. For at vælge logoet, der skal være på tilmeldings siden, skal man under gå tilbage til "Stamdata" og klikke på "Gen)Tilmelding", her kan logoet så vælges.