2014-09-15

Tilføjelser:
  • Ny og forbedret fejlside.
  • Fjernet "Send til koda" på den gamle koncert planlægning.
  • Tilføjet nyt portal modul, "Seneste beskeder", som viser de seneste beskeder man har modtaget.
  • Tilføjet "Er du sikker?" knap på slet betaling, i betalings vindue.
  • Tilføjet fremmøde liste, på elev side.
    • Viser tider hvor eleven ikke har været mødt.
    • Der er tilføjet to rettigheder, superbrugere har allerede fået dem, ønsker i at lærere og andre brugere skal have dem, skal i huske at tilføje dem til deres rettighedsgruppe.
    • Se egen fremmødeliste, giver eleven lov til at se sin egen fremmødeliste.
    • Se elev fremmødeliste, giver læren adgang til at se elevers fremmødeliste.
  • Man får nu besked hvis man framelder en elev og han har et låne instrument.
  • Afkrydsningsgrund har fået en kolonne til at angive, om en afkrydsning betyder at eleven mødte op, til de skoler, som aktiv afkrydser elever til at være fremmødt.
  • Skole og klasse er nu med på afkrydsningslisten på mobil.
  • Lokaler kan nu angives til at være inaktive.
  • Status ud for hver besked i besked oversigten
  • Mulighed for at angive besked mappe på besked status siden.
  • Elevernes navne står nu med fed skrift under læg skema.
  • Listen af elever i læg skema er nu sorteret efter navn.
Fejlrettelser:
  • Elevens skole og klassetrin vises nu korrekt ved sammenspil på mobil afkrydsningen.
  • Rettet fejl på vælg og søg komponenter, nu bliver den valgte elev, lærer etc. vist korrekt.
  • Rettet teksten på udløbet kodeord, til at guide brugeren det rigtig sted hen for at ændre kodeord.
  • Skabelon tabellen bliver nu vist med de rigtige farver.
  • Rettet fejl på download og slet knapper under indstillinger.
  • Rettet fejl i betalings vindue.
  • Flyt elev til venteliste på timer.
  • Rettet at man ikke kan bogføre en betaling hvis der ikke er en kladde på.
  • Når man redigerede en personlig skabelon og gemte, ville den blive global, dette er nu fikset.
  • Rettet print funktion på Besked -> Vis indhold.
  • Div. små rettelser.
  • Fejl på vising af notat for rettighedsgrupper rettet.
  • Tab rækkefølge på søgesider forbedret.
  • Fejl på besked side rettet.
  • Administrations gebyr bliver nu ikke regnet med i nettobeløbet ved individuel rabat.
  • Ryd knap på søg undervisningstilbud virker nu.