2014-09-10

• Der er nu individuelle skabeloner. Lærere kan oprette egne skabeloner. Skal lærere/brugere have adgang til Globale skabeloner kræver det tilføjelse af rettigheden "Se globale skabeloner" til de respektive rettighedsgrupper.
  • Fejl i sammenlæg elev er nu rettet.
  • Internet kalender indeholder nu æøå.
  • Fejl vedr. dobbelte lønforhold i DK er nu rettet
  • Der kan nu på sammenspil tildeles en betalingstakst og efterfølgende angives rabat til elever der samtidig går til individuel undervisning. Eks. elever med individuelt fag får 100% rabat på sammenspil.
  • Undervisningstyper kan nu gøres inaktive. Under Stamdata - Undervisningstype påvirker det fremadrettet. Fag vil ikke kunne tildeles inaktive typer. På de enkelte fag kan typer inaktiveres.