Stamdata - Ressourcer

Booking typer.

Her defineres de forskellige typer bookinger, såsom koncerter, kunstudstilling, møder mfl.

Ønskes yderligere felter end standard-felterne kan disse tilføjes ved at klikke på "+" ud for bookingtypen - fanen "Booking Felter". På fanen "Ressource Typer" kan angives ressourcer som man ønsker at kunne tildele den enkelte booking-type (feks. lærer, elev, lokale mm.)

Ressource Type

Opret her yderligere ressourcer, eller tilføj yderligere felter til eksisterende ressourcer ved at trykke på "+" ud for det enkelte Ressource type. Disse felter vil dermed være mulige felter på det enkelte ressources stamkort.