Stamdata - System

Indstillinger

Her angives forskellige systemindstillinger. Se Stamdata - (system) - Indstillinger for mere info

Menu

Her kan Menuen til de forskellige brugertyper skræddersys. Man bestemmer selv rækkefølge af menu-punkterne, som er opbygget i niveauer. Dette gøres under "Menupunkter".

OBS: Menupunkter der tilføjes kræver at brugertypen har de fornødne rettigheder.

Log

Log’en viser alle hændelser i systemet, hvem der er logget på og hvad de har foretaget sig. Der kan bla. søges på ElevID eller LærerID, og der er forskellige filtermuligheder eks. loginfejl, hvor kan man se hvad brugere har forsøgt at logge ind med, oftest et glemt kodeord.

Systemfunktioner

Her er det muligt at tilpasse:

- Kontrol af CPR

- Skift lektionslængde for alle/udvalgte fagområder

- Ændre Startdato for UVT eller aktiviteter

Gemte Sorteringer

Besked Oversigt

Giver en oversigt over antal sendte mails og sms'er