Stamdata - Undervisningstilbud

Undervisningstilbud:

Her er en oversigt over alle Undervisningstilbud i jeres Speedadmin, samt mulighed for at at oprette nye. Man kan vælge at gøre oversigten redigerbar, så der nemt kan ændres Afdeling-Kategori, samt om faget skal være aktivt. Der er også muligt at se inaktive Undervisningstilbud ved at fjerne flueben ved "Aktiv".

UndervisningsType.

Her defineres de forskellige typer undervisning såsom Solo, Hold og Sammenspil.

Afgørende for typerne er om det er Individuelt undervisning eller Sammenspil.

Der kan angives et antal minutter og antal gange som vil blive automatisk foreslået når en type tildeles til et Undervisningstilbud, men dette er dog ikke bindende, da det kan tilpasse for hver undervisningstilbud.

Det er muligt at give en alternativ tekst, som vises ved betaling.

Ved at trykke på "+" ved antal undervisningstilbud får man en liste med alle de aktive og inaktive undervisningstilbud hvor pågældende type er brugt.