Stamdata - Portal

Portal

Portal er en mere intuitiv tilgang til programmet, primært tænkt til brugere med begrænset adgang.

Fordelen ved brug af portal er en mere direkte adgang til de ønskede sider, samt muligheden for, som Superbruger, at kunne styre hvad der vises for de øvrige brugere.

Via portal kan der skræddersys den helt enkle og relevante visning for alle brugere, og navigation i programmet bliver væsentlig enklere.

Der er desuden mulighed for at kunne vise specifikke lister, Nyheder, opfølgning mm. Via portalen.

Portalen oprettes på følgende vis:

1. Stamdata – Portal
  2. Klik Design ud for ønskede portal for at redigere hvilke data der skal vises via portalen. De ønskede ”kasser” trækkes med musen (hold venstre musetast nede) over på den ønskede placering. Afslut med "Gem og Luk"

3. Vælg Stamdata – Menu og klik rediger i den Menu hvor der ønskes at anvende Portal. Her vælges del hvilken Portal der ønskes anvendt, samt om Potalen skal være startsiden hos de brugere der har den valgte menu.

Såfremt man ønsker at vise en liste på portalen vælges dette på fanebladet "Portal" inde på sin Liste-redigering.