2014-11-28

Tilføjelser:
  • Under lister kan man nu vælge at sende til alle på listen, eller markere hvilke personer man vil sende til.
  • Flettefelter på beskeder har fået et ny design, så det giver et bedre overblik.
  • Man får nu en advarsel når man logger ind som en elev/lærer/bruger hvis man har besked kladder som endnu ikke er sendt.
Fejlrettelser:
  • Man kunne igangsætte elever, selvom de ikke var godkendte.