2014-12-15

Tilføjelser:
  • Krydslister kan nu udskrives både i landscape og portræt.
  • 2 nye flettefelter er blevet tilføjet. Nu kan man med sende sit eget mobil og email ud fra hvem der sender beskeden.
  • Man skal ikke længere godkende elever som man manuelt har tildelt til ventelisten.
  • Elevens bemærkninger ifm tilmeldingen kan nu ses på portalen.
  • Hvis man vælger at fjerne flueben i Email ifm med en ny besked lander man automatisk i SMS vinduet.
  • Elevens kommentar er nu med på listen over elever på et sammenspil
  • Export til excel er blevet omskrevet fra bunden, og skulle nu virke noget bedre.
  • Udmeld funktionen er klar til brug. En gennemgangs video vil blive lagt op senere på ugen.