Følg

2015-01-07

Følgende opdatering er foretaget. Log ud og ind for at opdateringerne træder i kraft.
 
Tilføjelser:
  • Nye filter funktioner på søg sammenspil, mine elever, elever og sammenspil under lærers timer.
  • Mulighed for at redigere i aflysninger. (Grund og kommentarer).
  • Email er tilføjet til søg lærer. (Kan fjernes - ved at klikke på vælg kolonner)
Fejlrettelser:
  • Norge: Alder blev ikke rigtigt beregnet hvis personummer startede med 7.
Mvh Speedware
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk