2015-02-16

Tilføjelser:
  • Sammefag rabat:
    • Mulighed for at angive en rabat hvis man går til det samme fag/undervisningstilbud på en gang.
    • Rabatten angives individuelt for hvert fag/undervisningstilbud.
  • Ny standard liste "Elever uden betalinger". Viser elever som ikke har nogen betalinger tilknyttet en eller flere af deres fag. Dette kan selvfølgelig være ok, hvis man f.eks benytter en elev takst/kontingent.
  • Ny udskrivnings mulighed på booking siden, hvor man kan vælge til og fra hvilke felter der skal skrives ud.
  • Norge: Vi supporterer nu og Agresso filformat 5.41.
  • Medtag i nattilæg kan nu angives ved oprettelse af en bookingen i stedet for senere.
  • Vis liste med spørgsmål kan nu vise eksempler på hvad der kan angives. F.eks hvis man spørger om lærer navn, kan man få en liste med alle mulige navne.
  • Tilføjet "sæt til nul og godkend". Man kan nu bruge denne funtkion til nemt at sætte en betaling 0 kr. og eventuelt godkende i samme "huk".
  • Vikar på en efterlæsning, kan nu afkrydse sine elever.
  • Gentilmelding kører nu på den nye platform, hvis man har slået ny tilmelding til.
Tilføjelser til enkelte skoler:
  • Tilføjet tilmelding til nye brugere.
  • Tilføjet spørgsmåls fane på brugere og lærere
  • Tilføjet Bruger felt til tilmeldings felter.

Fejlrettelser:
  • Fejl rettet hvor lærer kunne redigere sin egen aflysning uden rettighed.
  • Rettede fejl hvor ressourcefelter på bookinger ikke kunne gemmes.