2015-03-11

Tilføjelser:
  • Mulighed for at ændre Antal gange, start dato eller slut dato på udvalgte elever på et sammenspil. Dette gøres via stamdata siden for et sammenspil under funktioner.
  • KUN DANMARK: Mulighed for at afsende Express SMS. Dette kan styres via en rettighed. Alle superbrugere har fået denne rettighed.
  • Mulighed for at søge i låne instrumenter, når man tildeler instrumentet fra elev siden.
  • Mulighed for at bestemme om elever skal have en email når de bliver godkendt på Godkend elev siden.
  •
Fejlrettelser:
  • Tilføjet instrument til booking.
  • Nogle Flueben opførte sig underligt hvis man valgte "vælg alle".
  • In-aktive varenr/konti komme ikke længere frem.