Kurser i NORGE sesong 15/16

Høsten 2015 vil vi afholde en række felleskurser. Kurserne vil have fokus på Lister, Timeberegning og fakturering, men der vil også være god tid til at gennemgå ønskede emner fra deltakerne.

Påmelding foregår via Speedadmin hvor man trykker på Globus-ikonet i toppen Påmeldingen er ikke bindende før endelig dato og sted er fastlagt. Vi har denne gang valgt at lave påmelding til kurser baseret på fylker. Udfra påmeldte deltakere vil vi forsøge at plasere kurset mest sentralt for alle. Skynd dig derfor at påmeld dig hvis du ønsker at have indflydelse på sted. Gjerne skriv i "kommentar" hvis i har ønsker om annen dato eller ønsker at være værts-skole, så vil vi forsøge at tilpasse div. ønsker der kunne være så vidt muligt.

Pris for deltakelse på kurs er 2.000 kr. pr. person inkl. materialer og mat/drikke.

I er også velkommen til at kontakte os for tilbud på kurs som i arrangere selv med sted, tidspunkt og deltakere.