Webinar i Danmark

Med baggrund i vores spørgeundersøgelse hen over sommeren samt tilbagemeldinger fra div. superbrugere vil vi i år lave nogle webinars. Det vil dermed være muligt at logge sig ind på et webinar og følge en gennemgang af et specielt emne, samt stille spørgsmål undervejs hjemme fra egen computer. En slags "fjernkursus" om man vil.

Deltagelse til webinar er gratis og åben for alle, men materiale vil kun blive udsendt til de skoler der tilmelder sig via Speedadmin. Dette gøres via globus-ikonet i toppen af Speedadmin. Tilmelding åbner d. 1/9-2015.

Ønsker I at afholde et kursus i jeres område er i altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud, men ellers planlægger vi ikke fælleskurser i efteråret medmindre dette specifikt ønskes af flere skoler i et område.

I foråret vil der afholdes fælleskurser med fokus på den nye overenskomst og Timeberegning heraf. Desuden vil det være muligt at få tjekket sin gentilmelding igennem og se på andre emner.

Vi afholder følgende Webinar:

Vi forbeholder os ret til ændringer i datoerne.