Udsend logg inn informasjon

Elever kan logge sig inn på Speedadmin og se deres timeplaner, stamdata, portal/forum mm.

For at logge sig inn trenger man brukernavn og passord

Brukernavn er altid de første 6 sifre i fødselsnr. Brukernavn og passord tildeles automatisk pr. epost til nye søknader når disse godkjennes (Stamdata - Mal - Speedadmin mal - "Godkendt elev").

Udsendelse av passord

Allerede registreret elever kan selv lave et nyt passord ved at sende dem en epost med flettefeltet "Logg inn informasjon".

Derved tilsendes der et lenk til alle brukere der står som mottakere av eposten, hvorfra de selv kan velge et nyt passord til deres brukernavn. Lenket er kun aktiv i 7 dage, og kan kun brukes én gang.

Eposten vil fremgå med følgende informasjon:

Jeg vet allerede passordet mitt: Fører til skolens login side.

Jeg vil gjerne ha et nytt passord: Her vil brukeren komme inn på en side hvor brukernavn allerede er angivet, og man kan velge nyt passord og logge inn:

Obs: Sender man både til elev og foresatte, så vil de kunne logge sig inn med hver deres brukernavn.

Foresatt kan skifte imellem alle elever der er knyttet til samme foresatte:

Når man udsender til alle elever anbefales det at sende til "aktive elever" - Lister - Listebibliotek - Aktive elever - "02A. Aktive Elever (Unikke Elever)"

For at elever der kun er på venteliste kan logge sig inn og re-registrere sig og se deres plass på venteliste sendes der også logg inn til disse elever. For ikke at sende til de samme elever 2 gange (aktive elever der også er på ventelisten), så sendes der fra Lister - Listebibliotek - Venteliste - "Venteliste (uden aktive fag i valgt sesong)

Forslag til re-registreringsmal kan lastes ned herunder.