2015-12-01

ølgende opdatering er foretaget. Log ud og ind for at opdateringerne træder i kraft.
Tilføjelser
  • Nyt portal modul, Seneste elev aflysninger, der viser en top 10 over de elever med mest fravær. For lærerene vil listen kun indeholde egne elever. For superbrugere vil det være elever for hele skolen. Sammen med det nye modul er der blevet tilføjet en ny indstilling for elev afkrydsninger. En elev afkrydsningstype kan sættes som værende ”Kritisk”.
  • Rediger en framelding. Superbrugere kan nu redigere i en elevs framelding. Udmeldelsesgrunden og Kommentar til udmeldelse kan ændres og gemmes.
  • Rettigheder på e-mail afsendere. Det er nu muligt at sætte rettigheder på typerne af afsender. Ved oprettelse af en ny besked, vil brugeren kun kunne vælge imellem de afsendere, vedkommende har rettigheder til. Hvis ingen rettighedsgruppe er sat, vil alle brugere i systemet har adgang til at vælge den afsender. Find de nye indstillinger for rettigheder for afsender, under Stamdata -> Indstillinger -> Email Afsender.
  • Ny version af tilmelding.
    Den nye tilmeldingsformular blev lanceret for 2 år siden og bliver efterhånden brugt i de fleste skoler.
    Den nye tilmelding er baseret tilmeldingstræet og giver en række fordele.
    1. feb. 2016 er sidste chance for skifte til den nye tilmelding, herefter skiftes de resterende på den gamle tilmelding automatisk til den nye.
    Følgende link viser en vejledning i opsætning af den nye tilmelding.
    Link til vejledning: https://speedwareaps.zendesk.com/hc/da/articles/202416112-Den-nye-tilmelding
Julepynt
Det er nu endelig blevet december, og det betyder selvfølgelig at vi skal have julepynt over alt! Også i Speedadmin. Som udgangspunkt er det kun superbrugere, som kan se julepynten, for ikke at skabe forvirring for lærer og elever.

Julepynt er styret via rettigheden ”Se juledekoration”, og kan derfor tilføjes og fjernes fra diverse rettighedsgrupper, såsom Lærer og Elever.

De bedste julehilsener