2016-01-05

Tilføjelser
  • Agresso eksport, ny agresso format hvor både kundenr. og fødselsnummer bliver sendt.
  • Send besked, send besked husker nu hvilken afsender man brugte sidste gang.
  • Nyt flettefelt, <LoginLink>. Som giver modtageren et link til login siden.
  • Det er ikke længere muligt at tilføje elever og lærere, som en resurce til en booking. Tilføj i stedet elever og lærer direkte på sammenspillet eller undervisningen.
  • Ny elev. Tab rækkefølgen er nu blevet opdateret, så man ikke hopper til vilkårlige felter
  • Booking, brugerdefinerede felter på en booking (Stamdata -> Booking felter), kan nu redigeres selvom man ikke har rettigheden på selve bookingen. Rettigheden til feltet bliver nu styret individuelt på selve feltet.
  • Flettefelt fjernet - flettefeltet kodeord, kan nu ikke længere bruges.
  • Globale skabeloner er nu delt op i Globale og Speedadmin.
  • Glemt kodeord skabelon styres nu af Speedadmin.
  • Ny og forbedret Glemt kodeord er ved at blive testet.
Fejlrettelser
  • Rediger Elev, har i nogle tilfælde ikke være muligt hvis man har benyttet Firefox. Fejlen er nu rettet og man kan igen redigere sine elever.
  • Udmeldelseskommentar fra elev, blev i nogle tilfælde klippet over så noget af teksten manglede. Fejlen er nu rettet og hele teksten bliver igen gemt.
  • Elever, værger og lærers email bliver ikke længere ændret til små bogstaver.
  • Feriehellig dag siden, fejlede når man gik ind på den. Dette er nu rettet.
  • Rediger elev framelding, kan nu ændres for for både individuel undervisning samt sammenspil/grupper.
  • Rom/Lokale oversigt har nu en lille forsikkelse på popup vinduet.
  • Fejl rettet ved login via ID Porten eller Feide, som medførte at man ikke kunne logge ind i tilmeldingen/påmeldingen.
De bedste hilsener