Følg

Flett/Slett dobbeltført elev

Elever der er blevet opprettet dobbelt kan flettes sammen til én profil.

 

1. Stå på stamkortet til den elev du ønsker at beholde.

2. Tryk på funktioner knappen og velg "flett elev":

3. Skriv ElevID eller navn på den elev som skal flettes/Slettes inn i profil:

Når eleven er valgt vil den sammenligne de 2 profiler, og komme opp med mulighed for at du kan velge hvilke information du vil beholde på din endelige profil:

 

Det er også muligt at tilpasse hvilke fag man vil beholde;

 

Tryk til sidst på "Flett elev".

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk