Giro/FI-løsning Indbetaling + Rykker

Importer bankfiler

Stamdata - Bogføring - Importer bank fil

Her er det muligt at importere betalingsfilerne, så det fremgår i systemet hvem der har betalt hvor meget. Indbetalingen er knyttet til en opkrævning.

Det er herefter muligt at se indbetalingen den enkelte elevs betalingsoversigt.

Det er muligt redigere i indbetalingen ved at trykke på beløbet. Man kan tilføje ekstra linjer som tilføjelse eller udtræk af beløb (feks. hvis man flytter et beløb til en anden rate).

Tjek tilgodehavende

Lister - Listebibliotek - Opkrævninger - Opkrævning grupperet på Rate og Sammebeløb

Her kan man se hvem der ikke har indbetalt, eller har indbetalt forkert beløb. Forkerte beløb rettes til på elevens betalingsoversigt jf. ovenstående.

Lister - Listebibliotek - Betalinger - Rykkerliste

Af rykkerlisten vil alle skyldige fremgå - også de som har indbetalt delvis beløb.

Udsend rykker

Stamdata - Bogføring - Rykkere

• Liste - vælg liste for den rate der skal rykkes for. (se nedenstående forberedelse)
  • Periode + Rykkergebyr - Såfremt rykkergebyr vælges rate dette skal pålignes og beløb. Mulig at tilføje dobbelt ved at sætte hak.
  • Skabelon - vælg ønskede skabelon for email (se forberedelse herunder).
  • Send til - hvem skal modtagere rykkeren.

Forberedelser til ovenstående:

1. Lav en brevskabelon som kan bruges til rykkerbrevet der udsendes. VIGTIGT: sørg for at indsæt flettefeltet "FI-Kort", så det skyldige beløb kan ses. Evt. også "Ratepris" og "Betalingsident".

2. Opret rykkerlister pr. rate. Evt. kontakt Speedadmin for hjælp med dette.