2015-09-02

Kære Speedadmin superbrugere.

Med sommeren på hæld er de fleste musik- og kulturskoler ved at være i gang, og vi håber at I alle har fået en god start på sæsonen. I Speedadmin ser vi frem til en sæson med mere systemudvikling, brugerinddragelse og nye kunder, samt en udvidelse af egen medarbejderstab.

Brugerundersøgelse
Hen over sommeren inviterede vi alle superbrugere til at deltage i en brugerundersøgelse. Undersøgelsens formål var en kortlægning af behovet for kurser og support hos vores superbrugere, samt en evaluering af vores supportkanaler. Vi vil gerne takke alle deltagere af undersøgelsen for jeres bidrag, der er med til at gøre os bedre til at hjælpe jer. En kort opsummering af undersøgelsens resultat kan ses her: DANMARK

Kurser Danmark - med baggrund i vores brugerundersøgelse vil vi i efteråret ikke arrangere fælleskurser rundt omkring i Danmark, men derimod forsøge os med Webinars og en øget indsats på vores hjælppeforum. Mere om webinars samt datoer og indholder finder du HER. Skulle der være ønsker om specifikke kurser er vi altid klar til at rykke ud i hele landet. Dette både til enkelte skoler (administration eller lærerkursus), eller samlinger af flere skoler. Kontakt os endelig hvis dette er ønsket på info@speedware.dk
I foråret 2016 vil vi igen afholde en række fælleskurser rundt omkring i landet med fokus på den nye overenskomst og timeberegning og gentilmelding.

Kurser Norge - med den fortsatte meget positive kundeudvikling i Norge fastholder vi fælleskurser i Norge som vil blive afholdt i uke 42-44. Se mere om kurser og påmelding HER. Vi håber at se en masse af jer til disse kurser. Har du brug for et specifikt kurser hos jer eller en samling af skoler er i hjertelig velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.