2016-02-12

OK 15 timeberegning

Alle danske skoler har nu adgang til den nye timeberegning. Timeberegningen er udviklet i samarbejde med DMKL- og MuSek-udvalg, og vil forhåbentlig kunne dække alle skolers forskellige behov for planlægning og beregning i forbindelse med OK15.

HER finder i en kort gennemgang af timeberegningen, som beskriver funktionerne samt hvordan man kommer i gang med den nye timeberegning. Derudover afholdes der en række kurser i uge 9 og 10.
Vi anbefaler at man tager et kig på vejledningen og forsøger sig lidt frem i sin egen Speedadmin (på et par enkelte lærere eller testlærere), men at man ellers venter til efter kurserne med at arbejde intensivt med den nye timeberegning. Herved undgår vi at der oprettes for mange fejl i jeres nuværende sæson, og vi får en chance for at forklare funktionerne for jer på bedste vis. På denne måde opnår vi den mest effektive overgang for både jer og os.

Husk: Når der arbejdes i OK15 er det i jeres nuværende sæson. Der kan arbejdes med arbejdstid og aftalte paramtere, MEN tildeles der aktiviteter tæller disse også med i nuværende timeberegning.

Vi ser meget frem til at præsentere den nye timeberegning for jer på de kommende kurser.

God vinterferie