2016-03-31

Følgende opdatering bliver foretaget Torsdag 7/4 kl 9:45Log ud og ind for at
opdateringerne træder i kraft.

Generelt
Tilføjelser
  • Rettighed til at kunne se OK15. Denne rettighed er tiltænkt til lærer. "Kan se OK15 Timeberegning".
Rettelser
  • Gruppering af elever fungerede ikke.
  • Opfølgninger havde nogle forkerte tekster.
  • Logininformationer kunne ved nogle tilfælde komme ud i andre sprog.
Sverige
Tilføjelser
  • Der kan nu sendes SMS'er til mobil numre der starter med 0.
Danmark
Opfordring
  • På opfordring fra flere kunder, bør man inden man afsender store mængder SMS. overveje tidspunktet, således at disse ikke spærrer for vigtigere beskeder såsom aflysninger. Send derfor storemængder sidst på dagen og ikke i den "bedste sendetid".