2016-04-15

Opdatering af OK15 - arbejdstidsberegning

Mandag d. 25. april vil den opdaterede arbejdstidsberegning blive lagt op. Funktionerne der herefter vil være tilgængelige er:
  1. 2 ekstra faner under ”Timer/Planlægningsoversigt”
    • Indstillinger hvor det vil være muligt at definere hvordan den pågældende lærers ulempegodtgørelse skal behandles - afspadseres eller udbetales. Dette kan procentfordeles.
    • Arbejdstid hvor det er muligt at se en beregning af den pågældende lærers arbejdstid efter 17 (25%) samt weekend/helligdage (50%), samt en beregning af hvordan dette forvaltes ud fra valgte indstillinger. Derudover en oversigt over bookinger uden for den planlagte arbejdstid.
  2. Globale helligdage.

Webinar
Fredag d. 29/4 kl. 13.00 afholdes webinar i Timer/planlægningsoversigt
Mandag d. 2/5 kl. 14.00 afholdes webinar i Arbejdstidsberegning.

Tilmelding foregår i Speedamin – globus ikon. Tilmelding er nødvendigt for at kunne stille spørgsmål under webinaret via chatfunktion.
Film af webinaret vil efterfølgende kunne ses i vores hjælpeforum.