Felles pauser i timeplan

For at have en fælles pause i lærernes timeplan gøres føldende funktion:

1. Oppret Bookingtype til "Pause", og tilføj ressurstyper til bookingtypen:

Stamdata - Bookingtyper

2. Gå i Timeplan - stå i den uke pauserne skal begynde - og lav en manuel booking i timeplanen:

Tryk bookingikonet

Marker i timeplanen og opprett

3. I booking info velges:

- Bookingtype pause som netop er opprettet under Stamdata.

- Titel som vil blive set på timeplanen.

- Antall gange så pausen spreder sig over hele sesongen

- Og interval at det bliver hver uke (ferie- og helligdage springes over).

4. Tilføj lærer der skal have pausen i deres timeplan under ressurser:

Såfremt man har tildelt ressurstypen "Rom" til bookingtypen kan man også tildele rom til pausen, og dermed "låse" for bookinger i den tid vha. bookingkonflikt.

God pause!