EXCEL IMPORT SKABELONER

I BUNDEN FINDER DU FORSKELLIGE EXCEL IMPORT SKABELONER. INSTRUKSER FINDES I ARKENE OG DISSE BØR FØLGES NØJE FOR EN PROBLEMFRI IMPORT.

ANGIV YDERLIGERE:

• SÆSON (hvis dette er relevant eksempelvis hos sammenspil)
  • SKRIV TYDELIG HVILKEN SKOLE EXCEL FILEN TILHØRER
  • ER DER ET ØNSKE OM AT PLACERE/IMPORTERE DATA SOM IKKE PASSER I SKABELONEN KONTAKT DA SPEEDADMIN SUPPORT HER.
  • UPLOAD AF DISSE ARK KAN GØRES SIKKERT HER.
  • EFTER ARKENE ER UPLOADET FØLGES OP MED EN EMAIL TIL SUPPORT@SPEEDWARE.DK

Nedenfor ser du en udvidet beskrivelse ved import af sammenspil.

Nye elever kan importeres ved hjælp af vedhæftede excel ark ELEV_SAMMENSPIL_IMPORT_DK.xlsx.

Ligeledes kan arket benyttes til knytning af elever til hold/sammenspil såfremt disse er oprettet i speedadmin.

Her skal BÅDE undervisningstilbud og sammenspilstitel være oprettet i speedadmin og navnet kopieret ordret i kolonnen. Se eksempel længere nede i artiklen.

Ved import af elev data behøver ikke alle kolonner med data som eksisterer i excelarket være udfyldt, kun de kolonner som er markeret med orange i arket.

Sammenspil/elev import (knytning)

Her skal der være data i kolonnerne:

- UNDERVISNINGSTILBUD

- SAMMENSPILTITEL

- CPR (eksempel 123456-7890)

- FORNAVN

- EFTERNAVN

Så med andre ord ved import/knytning af elever til et sammenspil udfyldes følgende koloner:

Elev import (elever eksisterer ikke i speedadmin)

Ved import af elever uden knytning til sammenspil kan følgende koloner benyttes:

- CPR

- FORNAVN

- EFTERNAVN

- ADRESSE

- POSTNR

- MOBIL

- TLF

- EMAIL

- SKOLENAVN

- KLASSENUMMER

- KLASSEBOGSTAV

Findes der ikke data til alle kolonner kan disse forblive blanke.

Billeder er vedhæftet denne artikel.

1.Inden upload til import omdøbes dokumentnavnet med skolens navn indeholdt i filnavnet som følgende eksempel: ELEV_SAMMENSPIL_IMPORT_Skolenavn.xlxs .

Her bemærkes også HVILKEN SÆSON der ønskes at disse data importeres i.

2.Filen kan uploades til https://secureupload.speedadmin.dk/

3.Upload af filen følges op af en email til support@speedware.dk

4.Andre fil formater understøtes som udgangspunkt ikke.

Elev/sammenspil excel skabelonen samt billedforklaringer er vedhæftet denne artikel.

Med venlig hilsen

Speedadmin teamet