2016-05-12

Følgende opdatering bliver foretaget I dagLog ud og ind for at opdateringerne træder i kraft.

Generelt
Tilføjelser
  • Den sidste skole man har været inde på bliver nu husket på "Søg lokale" og "Lokale/romoversigten".
Rettelser
  • Nogle dialog bokse kunne ikke lukkes/åbnes. Heriblandt "tilføj instrument" og "opret notat".
  • Nye notater kunne ikke ses efter oprettelse.
  • Email validering på glemt kodeord kunne ikke håndtere underscore "_" i email adresser.

Danmark
Tilføjelser
  • Tilføjet filter mulighed på OK15 lønforhold fanen.
  • KMD filformat version 15 understøttes nu.
OK15 Timeberegning
Tilføjelser
  • En ny overskuelig arbejdstids oversigt er tilføjet.
    • ​Gå til timer, vælg arbejdstid, og klik på knappen "Oversigt" ud for arbejdstid.
  • Valg mellem aftalt og faktisk bliver nu husket.
  • Man kan nu sætte en arbejdstids booking på en feriedag, hvis man vælger "Kun valgte dato".
  • Fanen undervisning er gjort mere overskuelig.
  • Man kan nu klikke på en blå pil, for at kopiere det faktisk tal over i det aftalte.
  • Man kan nu vælge ja/nej for en hel booking, under "Bookinger uden for arbejdstid", istedet for at skulle klikke hver eneste dag fra eller til.
  • Justeret siden, så den passer bedre til forskellige størrelse skærme.
  • Tilføjet mulighed for at angive 6. ferie uge.
  • Tilføjet mulighed for at angive afspadsering fra sidste sæson.
  • Aftalte kolonner understøtter nu decimal tal.
  • Man kan nu under Booking type angive om booking typen tæller, som arbejdstid.
  • Man kan nu under Booking type angive om booking typen kan give overtid/ulempeydelse.
  • Man kan nu se arbejdstids typen på skemaet, når man er i liste visning.
Rettelser
  • Bookinger der er aflyst tæller ikke, som arbejdstid længere.
  • Luk knappen på faktisk pulje liste virker nu igen.
  • Rettet en fejl, hvor udbetaling påvirkede "lønforholds kravet".
  • Rettede fejl i arbejdstid skema, der skubbede skemaet 5 minutter.