2016-05-16

Kjære Speedadmin brukere

Det nærmer seg slutten på sesongen 15/16, og det er sikkert veldig travelt hos dere med å få avrunnet 15/16 og med å få gjort alt klart til den kommende sesongen.

Selv om dette er en travel tid håper vi at dere har tid til å bruke ca. 10 minutter på en kort brukerundersøkelse. Formålet med undersøkelsen er å sørge for at vi i Speedadmin er på riktig spor i forhold til kurs, support og generell utvikling.

Som noe nytt i år har vi laget en brukerundersøkelse til lærerne også. I stedet for at vi sender den direkte ut til lærerne håper vi på at dere vil formidle den videre. Grunnen til at vi ikke sender den direkte ut til lærerne er at vi synes dere, og ikke vi, skal avgjøre om lærerne har tid til å besvare den på nåværende tidspunkt. Hvis dere synes at undersøkelsen skal ut til lærerne nå så er det bare å sende følgende link ut til dem: http://goo.gl/forms/P5QqAfxufV8IgQyI3

Svarene kommer direkte til oss, men hvis dere ønsker det kan dere godt få en overordnet analyse av lærerne deres sine besvarelser.

Undersøkelsens individuelle svar blir ikke offentliggjort, men det gjør den generelle analysen av besvarelsene. Undersøkelsen kan besvares anonymt, men hvis man vil være med i loddtrekningen om et gavekort på 500,- kr. må man oppgi e-post adressen sin og navnet sitt. Det er også loddtrekning på superbrukerundersøkelsen.
Navnene og e-postadressene bliver behandlet fortrolig og kommer ikke til å fremgå på de publiserte analysene.

På forhånd tak for hjelpen.

Administrasjon-/Superbrukerundersøkelse: http://goo.gl/forms/P5QqAfxufV8IgQyI3
Lærer brukerundersøkelse: http://goo.gl/forms/LiVSVHPbUhqT3ICt2