Tilbagemelding på brugertilfredshedsundersøgelsen - NO lærer 2016

Først og fremmest en stor tak til alle jer 134 undervisere, der har hjulpet os med at besvare spørgeskemaundersøgelsen!

Svarene fortæller os, at den overordnede tilfredshed med systemet og dets funktionaliteter generelt er høj, hvilket vi selvfølgelig er glade for! Nogle få har givet kritisk, men konstruktiv feedback, hvilket vi sætter lige så høj pris på.

Samtidig har vi fået indsnævret, hvilke områder der scorer lavest på tilfredshedskurven eller som flest har ønsket sig forbedret. Det giver os en rigtig god pejling på, hvor vi skal fokusere i forhold til forbedringer af systemet.

Endelig har vi fået en række gode forslag til ny funktionalitet eller nye idéer til systemet. Tak for dem.

Vinderen af lodtrækningen om et gavekort på 500 kr fra Gavekorttorget.no er:

JOHN TRYGVE BAKKE fra Bø, Nome og Sauherad Kulturskole!

TILLYKKE!

Rigitig god sommer

Hilsen Speedware ApS

GRAFISK RESULTATER: