2016-05-19

Følgende opdatering bliver foretaget I dag (2016-05-19)
Log ud og ind for at opdateringerne træder i kraft.

Generelt

Ikke godkendte betalinger viste ikke betalinger som vedrører lærer/brugere. Disse betalinger vil nu komme frem. Som udgangspunkt skal disse betalinger sættes til 0 kr. Men de bør kontrolleres.

Rettelser

• Lister som er baseret på hovedlisten "Lærer" og "Lærer og brugere", vil i nogle tilfælde ikke virke længere. Dette skyldes at der er indført en ny måde at håndtere ressourcefelter på. Nu kan man både have ressourcefelter fra lærer og brugere på samme liste.
  • KMD filer som indeholder CVR fejlede.
  • Problemer med at oprette nye booking typer.
  • Besked afsender huskes nu uanset hvor man kommer fra.
  • Kopier elevers booking fra sidste sæson, kom med konflikt fejl som ikke var relevante.