2016-06-02

Følgende opdatering bliver foretaget I dag (2016-06-02)
Log ud og ind for at opdateringerne træder i kraft.

Generelt

Nyheder
  • Søg elev: sæson er lavet om så man altid søger i den sæson man står i.
  • Stamdata på elev, lærer og brugere er lavet en smule om for at simplificere udseenet. Vi har samlet de fleste funktioner under funktions knappen.
  • Venteliste fanen på eleven viser nu kun aktive venteliste fag. Man kan dog klikke på alle for at få vidst alle.
  • Ikke godkendte betalinger vises nu tydligere på elevens stamdata.
Rettelser

• Eksport til Excel tog HTML koder med.

Danmark
  • Man kan nu se om en SMS har været en betalings SMS.
  • Faner på OK 15 opgaveoversigten har fået ny titel.
  • Faner på OK15 kunne stå og flimre.
  • Arbejdstid kan nu lægges kl 8:00.