Timeoversigt - OK15

Det er muligt at få en oversigt over alle læreres timetal på Start - Timeoversigt:

Første gang man går ind på siden må man skifte over til den nye timeoversigt, som viser timetal i forbindelse med OK15:

For at vælge kolonner trykker man på Vis/Skjul, hvorefter man kan vælge følge kolonner:

I vedhæftet dokument findes en liste over alle kolonner.

Vær opmærksom på at nogle kolonner kan vise information pr. afdeling, imens andre kolonner kun er muligt at bruge som en total.

For at se tallene filtreret pr. en bestemt periode vælges denne og der sættes flueben i "Filtrer pr. dato"