Avanmälningsfunktion

Checklista:

1. Tillåt avanmälan - GRUNDDATA -> AVANMÄLAN -> "Tillåt avanmälan"

2. Lägg till fråga(or) - GRUNDDATA -> AVANMÄLAN -> "Frågor (Avanmälan)"

3. Sätt in avanmälan text (villkor) - GRUNDDATA -> AVANMÄLAN -> "Text"

4. Skapa avanmälningsorsak - GRUNDDATA -> AVANMÄLNINGSORSAK

5. Sätt in text i e-mail mallen för automatisk svar på avanmälan - GRUNDDATA -> AVANMÄLAN -> "Redigera e-mail mall"

Använd checklistan när du är bekant med avanmälansfunktionen.

Första gången du skapar denna funktion, rekommenderas det att du läser hela guiden här.