Ny avboknings modul

Den nya avbokningsmodulen är en funktion som kan aktiveras av Speedware support. Vill du ha den aktiverad, skicka en e-mail till support@speedware.dk

Här följer en kort förklaring med illustration av funktionaliteten. Avbokningsmodulen är en uppgradering av nuvarande "Ändringar/Avbokningar", disponibel under Grunddata - Portal - Ändringar/Avbokningar (Portal - Design).

Genom att klicka på boxen i högra hörnet, kan man arbeta i helskärm.

1. Listan på översta linjen, gör det möjligt att filtrera på avbokningarna som ligger registrerade i systemet:

"Visa alla" - Se alla avbokningar baserat på datum, lärare eller hemskola.

Vecka/dag - begränsar tidpunkt för filtreringen.

Lärare - filtrera avbokningar för en specifik lärare.

Hemskola - visar avbokningar för elevens särskilda hemskola.

2. Alternativ att radera/ta bort från listan efter korrekt filtrering är inställd.

3.  En e-mail kan även skickas, där alla avbokningar och upplysningar framgår med hjälp av autofält.