APP

SpeedAdmin tilbyder en App til både IOS og Android. Både lærere, elever og værger kan bruge app'en.

Nyt elever/værger

App’en er nu godkendt og frigivet til elever og forældre og kan hentes i App store og Google play.

I første release er følgende funktioner tilgængelige:

• Skema med oplysninger om egne bookinger undervisning og bookinger hvor eleven er ressource
  • Arrangementer/bookinger tildelt elevens portal
  • Feriekalender
  • Oversigt over egne lærere

Næste opdatering vil bla. indeholde:

• Visning af resourcefelt på arrangement/bookinger
  • Pinkodelås på App
  • Link til browserversion linker til brugerens startside

Planen for den videre udvikling af app’en er, at netop app’en skal være den primære tilgang til Speedadmin for lærere, elever og værger.

Lærer App

Du kan herunder se en introduktion i Lærerapp'en. Nye funktioner kan have kommet til siden denne film blev lavet.